ایمنی کلسیم پروپیونات

ایمنی و کاربرد کلسیم پروپیونات
ایمنی و کاربرد کلسیم پروپیونات

معرفی کلسیم پروپیونات 

پروپیونات کلسیم، یک ماده نگهدارنده است که به حفظ سلامت غذای شما کمک می‌کند. به گفته سازمان غذا و داروی امریکا از ان در محصولات پخته شده مثل پنیر، مربا، پودینگ و فراستینگ استفاده می‌شود.

این ماده در دسته بندی مواد اولیه غذایی قرار گرفته و به طور کلی در بسیاری از مواد اولیه غذایی مرسوم مانند نان و محصولات گندم یافت می‌شود.

اسید پروپیونات به طور طبیعی در پنیر و کره وجود دارد. به گفته شورای علم و سیاست امریکا ان‌ها یک اسید چرب با زنجیره کوتاه هستند.

پروپیونات کلسیم، نمک کلسیم اسید پروپیونیک است در حالیکه پروپیونات سدیم، نمک سدیم همان اسید است. پروپیونات کلسیم و پروپینات سدیم ضد قارچ هستند و همچنین به توقف رشد باکتری‌های خاص کمک می‌کنند.

جهت خرید پروپیونات کلسیم و مشاوره قبل از خرید با کارشناسان فروش شرکت بهبود شیمی در تماس باشید.

آیا کلسیم پروپیونات بی‌خطر است؟

کلسیم پروپیونات برای شما بی‌خطر است. این ماده نگهدارنده به عنوان به طور کلی ایمن شناخته می‌شود.

سازمان بهداشت جهانی کلسیم پروپیونات را در سال ۱۹۷۰ ارزیابی کرد و ان را بی‌خطر دانست و همچنین مصرف‌کنند‌گان را از مصرف بیش از حد هشدار داد.

در سال ۲۰۱۴ گروهی از سازمان ایمنی غذای اروپا در مورد استفاده از پروپیونات سدیم را که قبلاً در محصولات نانوایی و پنیر استفاده می‌شد ارزیابی منتشر کرد. طبق یافته‌های اگوست ۲۰۱۶ هیچ نگرانی ایمنی پیدا نشد.

عوارض جانبی کلسیم پروپیونات:

همانطور که می‌دانید سازمان‌هایی که در سراسر جهان در زمینه‌ی ایمنی افزودنی‌های غذایی و نگهدارنده‌ها فعالیت دارند کلسیم و سدیم پروپیونات رابرای خوردن بی‌خطر می‌دانند.

بیشتر بخوانید:  هر آنچه که در رابطه با سرکه لازم است بدانید!

طبق یک مطالعه ازمایشگاهی که در مجله بین‌المللی چاپ شد ممکن است تعداد بسیار کمی از افراد به دلیل استفاده کلسیم پروپیونات میگرن را تجربه کنند.

مطالعه آوریل ۲۰۱۴ به تأثیر پروپیونات در موش‌ها و انسان‌ها پرداخت و دریافت که گلوکاگون (معروف به هورمونی که به افزایش قند خون کمک می‌کند) را افزایش می‌دهد و این می‌تواند نگهدارنده را درمقاومت به انسولین وارد کند.

با این حال توجه داشته باشید که تنها ۱۴ شرکت انسانی وجود داشت و تحقیقات بیشتری برای درک اینکه چه ارتباطی بین مواد نگهدارنده و اختلالات متابولیک وجود دارد، مورد نیاز است.

نویسنده:

  • دکتر حلما زندی

    دکتر حلما زندی متولد سال 1370 از استان البرز است. تحصیلات ارشد خود را در دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکترا را در دانشگاه کرنل ایالات متحده آمریکا طی کرد. دکتر زندی از سال 1398 تا کنون در بهبود شیمی به عنوان مسئول فنی و فروش مشغول کار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

جدیدترین مقالات:

keyboard_arrow_up
مشاوره قبل از خرید